Over Anne

Anne helpt afvallen

Van kinds af aan vond Anne Zoutendijk het al leuk om met voeding bezig te zijn. Vanaf haar 18e levensjaar begon ze aan haar koksopleiding en kwam ze met meerdere facetten van voeding in aanraking. Al snel leerde ze in het koksvak, door onregelmatige werktijden, dat gezonde voeding een struikelklok kan zijn voor een gezond gewicht. Door de jaren heen is er veel veranderd op het gebied van voeding. Er rusten vooral een hoop vooroordelen op gezoende voeding dat het kostbaar en niet haalbaar is en lastig is om thuis toe te passen. Door middel van de fascinatie die Anne heeft voor koken wil ze graag overbrengen hoe leuk en makkelijk gezonde voeding kan zijn.

Bewust en Lekker!

Hierdoor is Anne als gewichtsconsulent Bewust en Lekker begonnen. Zij geeft je advies om van jou overgewicht af te komen door middel van de juiste voeding met de daarbij behorende begeleiding.
Anne kan je adviseren vanaf het moment van inkopen, tot het verstrekken van op maat gemaakte recepten en het bereiden van de uiteindelijke gezonde en gemakkelijke maaltijd.

Daarnaast verzorgt zij trainingen en workshops voor grotere groepen zoals bedrijven en scholen. Neem vrijblijvend contact met haar op om de mogelijkheden te bespreken.